FESTER/BRYLLUP

Poul Iversen Menswear har en blødende passion indenfor tøj og mode. Derfor ser vi det også som en af vores fornemste opgaver, at klæde dig godt på til enhver festlig lejlighed hvad enten det er dit drømmebryllup, havefesten eller noget helt tredje.


Vores dygtige personale tager altid udgangspunkt i dine behov, din personlige stil og de ønsker, du end måtte have. Vi siger også vores mening, og forsøger at guide dig, samtidigt med at vi lytter. Det tror vi på skaber det bedste resultat for dig.


Dit bryllup er naturligvis en af de allerstørste dage i dit liv, og derfor skal oplevelsen af at blive ekviperet til det, også være en dag der huskes. Vi gør alt hvad der står i vores magt for, at det bliver det. Vi har derfor et stort og bredt udvalg af lækre kvalitetsmærker som eksempelvis Hugo Boss, Tiger of Sweden, Roy Robson, Matinique mm.


Du har således mulighed for, at mixe bryllupsmærkerne med de mere ”almindelige” styles fra vort store udvalg af kendte mærkevarer. I stærkt samarbejde med vores skrædder, giver det uanede muligheder for at skabe et skræddersyet, personligt outfit til dit drømmebryllup.